Blomkåls-"oste"-sauce
- et blomkålshoved
- 4 spsk gærflager
- 1 boullionterning
- 1 brik soyafløde
- ½ løg i grove tern
- lidt peber
- (en pakke pasta)
Der er ofte æg i frisk pasta, men den økologiske fuldkorns fettuccini fra Føtex, Netto eller Bilka, er vegansk. Men ellers er der også en masse lækker tørret pasta derude, hvilket ofte er vegansk |
Bræk blomkålen i buketter og kog dem sammen med det halve løg. Når det er mørt (test med en gaffel), hældes vandet fra og blomkål og løg blendes i gryden med en stavblender til en ensartet masse. Tilsæt boullionterning, soyafløde og gærflager og kog det op igen, tilsæt peber efter smag. Det er desværre ikke alle retter, som tager sig godt ud på billeder, men det smagte altså virkeligt godt. Serveres med pasta og et drys gærflager og peber på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar