Brun og gul sennep, koriander, bukkehornsfrø, grøn og brun kardemomme, kanel, røet paprika og tørrede chilier |
Grøn og brun kardemomme. De brune er noget sværere at skaffe, men kan findes hos indiske eller pakistanske købmand |
Koriander og bukkehornsfrø. Korianderen er uundværlig i asiatiske retter og bukkehornsfrøene kan faktisk spires |
Brun og gul sennep. Popper helt vildt, når de smides på panden for at blive ristet af før de stødes |
Min elskede krydderihylde, som dog er aaalt for lille. Er glad for de fine glas, hvor man nemt kan se indholdet. Og selvom de er fra Rosendahl har de kun kostet 10 kr stykket |
Hel muskatnød |
Den flotte gule gurkemeje og spidskommen, som gør din dhal til en autentisk indisk oplevelse |
Stor, tung, hård at bruge og ganske uundværlig |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar