onsdag den 7. januar 2015

Legehjørne i stuen

Jeg håndterer ikke rod særlig godt. Jeg er lettere neurotisk anlagt og kan virkelig godt lide, når mit hjem er ryddeligt. Der behøver ikke være klinisk rent, men "blot" ryddeligt. Hvis der roder i mit hjem, roder der også i mit sind. Nu er C jo blevet "stor" og er begyndt at fatte legetøj og pludselig var det som om, at vores sofa var blevet invaderet af bamser, rangler og andet legetøj. Det kunne jeg ikke helt klare. Så manden har været i Babysam og købe legegulv, så lillemanden nu har fået et "hjørne" i stuen. Eller rettere han har fået hele 4 m2 ovre bag sofaen. Det er dejligt med et sted at stille tingene og det er allerede blevet brugt meget.

Gulvet er så dejligt stort, at man kan ligge der sammen med ham uden problemer og træne i at rulle og ligge på maven. Spejlet er genialt, så han kan kigge på en flot fyr, når han træner i at ligge på maven. På aktivitetstæppet snakker ham med og skubber til figurerne. Boldbadet og Bobles donut er han ikke helt stor nok til endnu, men det står klar. Kurven kan alt rodet smides op i. Vi har også en træningsbold, som vi sidder og hopper på, når han skal falde til ro) og som han træner i at holde nakken på, ved at ligge på maven. Og til slut har vi en sansegynge i alrummet, som bliver brugt dagligt.


2 kommentarer:

  1. Det ser godt ud! Hvor har du købt boldene til boldbadet? Det må da være ethvert barns drøm at have sådan et. Kan huske vi elskede at lege i det som børn på den lokale McD Hehe :) kh Tabita

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var en julegave fra min søster. Badekarret er fra Ikea og boldene er vist fra Toys'r'us. Og ja, vi har alle elsker boldbadet :)

      Slet