Ud og spise

Som veganer er det altid spændende, når man skal ude og spise. Har restauranten mon veganske retter, kan de veganisere nogle af deres retter og ved de mon overhovedet hvad en veganer er?

Jeg bor i Malmø, men har forinden boet i København, hvor jeg kender en del grønne mennesker. Der bliver ofte holdt spiseklubber, restaurantbesøg, fællesspisninger og også jule- og sommerfester. Jeg glædes altid over hvor solidt og fedt et fællesskab vi har og vil her på siden gerne dele mine "ud og spise" oplevelser med andre intersserede.

Hvis du klikker på navnet over billedet, kommer du til et indlæg fra det pågældende sted. Se evt. også min veganske guide til Malmø under fanebladet "Spiseguide". Du kan også bruge etiketten "Ud og spise" til højre, denne her fane er blot ment som et hurtigt overblik.

Dansk Vegetarforenings hjemmeside, kan du desuden bestille eller downloade deres restaurantkort, som man kan lægge de steder man spiser, hvis man synes de kunne trænge til grøn inspiration (på bagsiden af kortet er der en kort beskrivelse af hvad en vegetar spiser).

Botaniq (tidligere Firefly) (Kbh)
Se også her og her og her og her og her og her og her


Pizzeria Algarve (Malmø)


BioM (Kbh)


Kalaset (Kbh)
Se også her


Wokbaren (Kbh)


Kao's (Malmø)
Se også her


Vapiano (Malmø)Max Pett (München)


Simple Raw (Kbh)


Kafé Agnez (Malmø)
Se også her og her og her og her


Morgenstedet (Kbh)
Se også her


Sticks'n'sushi (Kbh)


Hache (Kbh)


Harbobar (Kbh)
Se også her


Von Fressen (Kbh)


Valby Grønne Køkken (Kbh)


Green Sushi (Kbh)


Halifax (Kbh)


Veganer i Marrakech, Marokko


Café N (Kbh)


Veganer på Hawaii, Oahu
Se også her og her og her og her


Kokken & Karry (Kbh)
Fiskafé (Kbh, Vanløse)Silans Pizzeria (Kbh, Nørrebro)


Viasko (Berlin)


Yellow Sunshine (Berlin)


Goodies, café i forbindelse med det veganske supermarked Veganz (Berlin)

 
Ma'ed (Kbh)
 
 
Mikuna (Århus)
 
 

2 kommentarer:

  1. Det ser lovende ud! Mere lovende end det veganske mad, jeg har prøvet at lave her hjemme (måske lige bortset fra det i Polen:) - Også et dejligt slikfad på én af de andre sider - måske er det ikke så slemt at være veganer, som det nogen gange føles som, og jeg er endda bare i en overgangsfase, hvor jeg stadig spiser fisk, og oksekød (hver 14. dag - fordi jeg føler jeg mangler det).

    SvarSlet
  2. Dejligt at du kan blive inspireret og få lidt ro i sjælen - for vegansk mad kan sagtens være lækkert, indbydende og smagsfuldt. Håber min blog kan hjælpe dig i din videre rejse mod at blive veganer ��

    SvarSlet