mandag den 8. juli 2013

Veganer i Barlinek i Polen

Vi var jo lidt spændte, da vores ophold på hotel Alma var med fuldpension. Vi havde mailet med dem forinden og spurgt til, om de ville kunne imødekomme vores ønske om vegansk mad (hvor vi også forklarede, hvad vegansk mad er). De skrev, at det ikke var noget problem.

Men da vi kom derned og skulle spise vores første aftensmad, sagde de, at de havde lavet broccoli med ostesauce til os. Gulp. Heldigvis havde jeg mit Vegan Passport med og det blev vores redning. De kopierede siden med den polske forklaring og resten af opholdet var der ingen problemer.

Generelt var maden hverken dårlig eller god, men middelmådig. Den var udmærket til pengene og både til frokost og aften fik man 3 retter. Den eneste kommentar er nok, at portionerne burde være større, da grøntsager i sig selv ikke mætter meget. Bl.a. fik vi den sidste aften , hvor der var grillaften, 3 spyd med squash, tomater, peberfrugt og løg hver. Vi blev langt fra mætte og måtte gå ind i køkkenet og bede om at få nogle ris eller kartofler. Vi fik uden problemer en omgang kartofler og lidt salat. 

Men overordnet set var vi positivt overraskede og glade for hvor imødekommende de var.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar