torsdag den 22. januar 2015

Charlie og hans venner

Charlie har efterhånden fået en del små "venner" - eller rettere; hans mor er blevet bedre til at komme ud og møde nye mennesker og deres babyer. Man går ikke i mødregruppe her i Malmø, så det er virkelig skønt, når man endelig er sammen med ligesindede og deres bebser. Vi har fået en veninde, som bor ret tæt på os. Vi har haft besøg af nogle af mine kollegaer og han har fået en lille kæreste - eller okay, vi to forældrepar synes i hvert fald, at det kunne være hyggeligt. Foruden det går vi nu også til svømning en gang om ugen og jeg overvejer, om vi snart skal kigge forbi den lokale legestue...

Her ses C med sin buddy Aidan. Hans mor er også dansk og bor også i Malmø. Og lille A er kun 1 dag ældre end C. Det er så hyggeligt med vores mini mødregruppe.
Her ses C med sin kæreste Lili, som er 2 uger yngre end ham.
I går havde vi besøg af to af mine kollegaer (okay, den ene er en tidligere kollega) og deres skønne babyer. Det var så dejligt at være sammen med nogen, man har kendt i så mange år. Der var ikke alle de dersens høflighedsfraser først, men man kunne bare springe lige ud i at snakke om det nye liv som mor.
Her er C sammen med lille Albert, som er 1 måned yngre.
Albert og Charlie, 3 mdr. og 4 mdr.
Fra venstre til højre: Vincent (5 mdr.), Charlie (4 mdr.) og Albert (3 mdr.)
Trip trap træsko :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar