tirsdag den 2. september 2014

Mini køkken makeover

Vi har store drømme om hvordan vores fremtidige køkken skal se ud og har efterhånden sparet en pæn sum penge op, men langt fra hvor meget det kræver at lave et helt køkken. Så vi forsøger at optimere køkkenet, indtil vi får råd til drømmekøkkenet.
 
De seneste to projekter har været at male træet over køkkenbordet og sætte en hvid metalplade op foran fliserne, samt nye spisebordslamper. Jeg havde ikke så meget imod træet og fliserne, men de gik manden på. Træet var voldsomt hullet fra alle de ting, som har været boret op gennem tiden og fliserne var noget rustikke. Vi havde allerede en udmærket lampe, men den fordelte ikke lyset og oplyste kun de to pladser vi sidder på - ikke optimalt, når man sidder mere end to ved bordet. Vi faldt over den smukke kobberfarvede Belid Covetto pendel (1.426 dkk. pr. stk. i en svensk møbelbutik) og besluttede, at der skulle to til. Vi mangler lige at fuge ved underkanten af metalpladen, og jeg synes faktisk det er blevet helt okay - det lyser køkkenet op. Lamperne er vi begge to vilde med. De giver et helt perfekt lys og vi er nu med på kobbermoden.
 
Der er stadig en milliard million ting, som liiige skal ordnes ved huset - men sådan er det at være husejere, det er en uendeligt projekt. Vi vil gerne have sat plankeværk op, have beklædt træfacaden med vedligeholdelsesfrit metal, have malet garagen og udestuen, have lavet gardiner, have skiftet stikkontakter og så videre og videre... En ting af gangen :)
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar