torsdag den 4. september 2014

Den famøse hospitalttaske

Jeg har kigget lidt rundt på nettet og forsøgt at sammensætte en pakkeliste ud fra andre folks erfaringer. Vi skal føde på Hvidovre Hospital og har planer om at blive 2 dage på patienthotellet bagefter. Men hold nu op, hvor fylder det dog meget, når det sådan er lagt frem og pakket ned. Det er ikke sikkert, at vi får brug for det hele, men så er vi da på den sikre side - vi bor jo ikke lige omkring hjørnet.
 
□ iPad og oplader
□ blødt toiletpapir
□ bind
□ kamera (husk at lade op)
□ amme-bh 
□ ammeindlæg
□ behageligt tøj til mor (trusser, strømper, bukser og trøjer)
□ tøj til baby, når vi skal hjem (body, strømper, heldragt, hue, køredragt)
□ tøj til far og toilettaske
□ blade eller bøger
□ frugt, kiks, druesukker…
□ autostol
□ hjemmesko
□ morgenkåbe
□ toilettaske (linsebæger, linsevæske, briller, shampoo, ansigtscreme, vatpinde, tandbørste, tandpasta, læbepomade og hårvoks)
□ mobil og oplader
□ blødt tæppe til baby
□ velkommen-til-verden-bamse
□ vandrejournal
□ sygesikringsbevis
□ drikkedunk
□ ammepude
□ evt. madpakke
□ stofbleer
□ mønter til hospitalsautomater
□ papir og kuglepen til noter
□ hårtørrer
I den store brune taske er mit og mandens tøj. I rygsækken er bog, blade, snacks og kamera. Den lille taske indeholder ting til baby og foruden det er også ammepude og morgenkåbe lagt frem. På bordet ligger den udprintede pakkeliste. Det der allerede er pakket, er krydset af og det andet er overstreget med gul, så det er nemt at overskue, når tiden kommer...
P.s: I dag er jeg 37+2, hvilket vil sige, at baby er færdigproduceret. Man betegner det som "inden for termin", hvis han kommer mellem 37+0 til 42+0. Termin, som for vores vedkommende er sat til d. 23. september, er altså 40+0. Så baby kan komme 3 uger før eller 2 uger efter. Alt er sådan set på plads: værelset er klar, tasken er pakket og fryseren er fyldt med mad. Manden er topklar på, at baby kommer nu. Jeg synes, det er nemt at forholde sig til at være gravid, men synes fortsat det er lidt surrealistisk, at maven snart forvandler sig til en baby, som man kan holde i sine arme. Men jeg er alligevel sikker på, at så snart han melder sin ankomst, så er jeg helt klar.
 
36+4
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar