lørdag den 14. juni 2014

Barnevognsjagten er gået i gang

Åhh... Vi er gået i gang med at kigge på barnevogn. Jeg havde egentligt bare tænkt, at jeg gerne ville have en barnevogn med punkterfri dæk, svinghjul foran og stort liggemål. Vi startede med at kigge i Engby Barnevogne på Enghavevej, men her var der ikke mange råd eller tips at hente. Efterfølgende kørte vi til Babysam på Roskildevej og her fik vi en grundig og meget kompetent vejledning. Medarbejderen satte to scenarier op:

- en barnevogn med stort liggemål og en klapvogn
- en kombivogn med et mindre liggemål og en såkaldt altanbarnevogn

Første scenarie er den dyreste løsning, hvor man får en stor lækker barnevogn og en tilsvarende klapvogn. Ulempen (foruden prisen) er at barnevognen er stor og dermed lidt uhandy at få ind/ud af bilen.

Andet scenarie er en billigere og mere handy løsning. Man køber en kombivogn, hvor barnevognsdelen kan bruges de første 8-9 mdr og så kan klapvognsdelen bruges til barnet er ca. 3 år. Hertil køber man en såkaldt altanbarnevogn. Det er en "discount" barnevogn med et stort liggemål, som primært skal bruges som sovevogn derhjemme.

Vi hælder klart mest til løsningen med en kombivogn og altanbarnevogn. Vi så på Emmaljunga Edge Duo Combi, hvor barnevognsdelen er 80 cm og klapvognsdelen er 90 cm. Den har punkterfri dæk og svinghjul foran. Og så er den vældig nem at få ind/ud af et bagagerum. Det står til ca. 7.699,- med svinghjulsstellet. Hertil overvejer vi at købe Scandia Wonder XL II som altanbarnevogn, som er på tilbud til 1.499 kr i næste uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar