søndag den 8. december 2013

Malmø Vegomässa 2013

Efter at have betalt 70 sek og fået en rødt muffinstempel på hånden, kunne man lørdag d. 7. december 2013 træde indenfor i varmen i Konferencecenteret i Malmø. Man blev mødt af en informationsskranke og en sølje med skilte til de forskellige sale og arrangementer.

Messen bød på over 50 virksomheder, organisationer, forelæsere og kunstnere, som havde til formål at udbrede det grønne budskab og inspirere de besøgende. Messens mission var at byde på inspiration og tips til, hvordan man kan have en mere grøn og venlig livsstil og det oplevede jeg, blev fuldført i stor stil. Messen bød på boder med fastfood, kosmetik, tøj og meget meget mere. Det var en farverigt væld med veganske sko til den ene side, smagsprøver på suppe og kage på den anden side samt vegansk sexlegetøj og tatoveringer ved siden af dyreretsforeninger. Der var noget for enhver og interessen var stor. Messen var åben fra 10-18 og der var over 2000 besøgende.

I kantinen kunne man købe hotdogs, pizza og en juletallerken. Jeg faldt for sidstnævnte og nød en tallerken med "kødboller", grønkålssalat, "pølser", kartoffelgratin, "skinke", "russisk salat", "kryddersild", brød og risalamande. Hertil fik jeg en julemost. Foruden dette festmåltid kom jeg også igennem en del smagsprøver og et kæmpe stykke kokos-nougat kage fra Kao's' bod.

Tak til Djurrättsalliansen for det store arbejde og tak til de skønne grønne hoveder, som kom helt fra Danmark for at dele dagen med mig. Vi sluttede af med shopping i Astrid och Aporna, en øl på Kao's (hvor alt var optaget) og aftensmad på Vegegården. En helt igennem skøn dag.

Se også artiklerne i Skånskan og i Sydsvenskan.


 


 


 
 

2 kommentarer:

  1. Det ser rigtig spændende og lækkert ud. :) Ved du, hvornår der afholdes sådan en messe igen?

    SvarSlet
  2. Det ved jeg desværre ikke. Men det er i al fald en årlig begivenhed. Dog skifter den lokation, mener fx at den var i Göteborg sidste gang. Så man må bare holde lidt øje :)

    SvarSlet