søndag den 17. november 2013

Karamel-tyttebær trifili

I dag byder jeg på en lækker trifili med sød karamel, knasende kiks, syrlige tyttebær og yogurt.

Ingredienser til 2-3 personer afhængig af glasstørrelsen
- 1 dl sirup
- 1 dl sukker
- 1 dl piskefløde
- 1 dl frosne tyttebær
- 1 bæger yogurt
- 1 håndfuld digistive kiks
- 1 par af de frosne tyttebær til at pynte med (tøet op)

Bland sukker, sirup og piskefløde i en kasserolle og lad det koge op i ca. 10 minutter, indtil det tykner. Tag gryden af varmen og tilsæt de frosne tyttebær. Lad massen køle ned. Anrettes i glas med skiftevis knuste kiks, karamelblanding og yogurt.



2 kommentarer:

  1. Orh, hvor ser det lækkert ud. Jeg er bare vild med tyttebær (:

    - Kit

    SvarSlet
  2. Det smager også dejligt, så go for it :)

    SvarSlet