søndag den 10. november 2013

DVF og VegKons julefrokost

Dansk Vegetarforening og Vegetarkontakt inviterer igen i år til vegansk julefrokost. Det bliver som altid et brag af en fest og foregår denne gang lørdag d. 30. november i roklubben Gefions skønne lokaler med udsigt over Øresund.

I år koster det kun en flad 50er at deltage og pengene går bl.a. til leje af lokale, indkøb af service og pynt mm.

Det er først til mølle princip, så skynd dig ind og køb en billet – der er plads til 100 deltagere. Prisen er 50 kr. for voksne og som vi plejer, er det gratis f
or børn (børn i følge med voksen). Husk ved bankoverførelsen at notere dit fulde navn.

Reg.nr: 8401
Konto.nr: 126 0175

Alle medbringer en vegansk ret til fællesbufféten og man medbringer selv drikkevarer. Så stryg skjorten og puds danseskoene eller find haremsbukserne og kasketten frem. Bare du kommer med godt humør og en lækker madret, så stiller vi flotte lokaler, god musik og fællesskab til rådighed.

Vi starter kl. 17 og spiser kl. 18. Du skal selv medbringe skåle eller fade, men der er skeer mm. i lokalerne.

Vi har brug for en håndfuld frivillige, som vil hjælpe med rengøringen dagen efter. Vi starter kl. 9:30 og skal aflevere lokalet kl. 12:00 søndag. Der vil være morgenmad til de frivillige. Du må meget gerne sende en mail til tobias@vegetarforening.dk med dine oplysninger, da han er ansvarlig for oprydningsholdet.

Vi har et par ting i ærmerne, men skulle du gå og gemme på et særligt talent eller have en god idé til en form for underholdning, så hører vi gerne fra dig. Skriv til majjuul@gmail.com med dine ideer.Praktisk:
Pris: 50,- for voksne, gratis for børn
Hvor: Roklubben Gefions lokaler på Strandvænget 47, 2100 København
Transport: 700 meter fra Svanemøllen station
Hvornår: lørdag d. 30. november, vi åbner dørene kl. 17 og spiser kl. 18
Husk: en vegansk ret, drikkevarer og godt humør
Hjælp: oprydningshold kl. 9:30-12:00 dagen efter (det går hurtigere, hvis vi er flere). Der er morgenmad til de frivillige.
Der er allerede over 60 tilmeldte og især de sidste par uger før den store dag, plejer tilmeldingerne at strømme ind. Så skynd dig ind på netbank og overfør en 50er, så du kan blive en del af denne fantastiske aften.

Se billeder fra nogle af vores tidligere fester:

- julen 2011
- sommeren 2012
- julen 2012

P.s: nej, du er ikke den eneste nye der kommer.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar