søndag den 3. november 2013

Bubble Tea

Tea One
 
I Triangeln shoppingcenter lige ved Triangeln station ligger Tea One, som serverer den famøse bubble tea. Man vælger en tesmag og vælger så to slags gelekugler. Geleen er lavet uden animalske ingredienser, men lige netop deres trope mix indeholder E120 (rød farve), men ellers kan du vælge løs. Der serveres også smooties, juice og salater.
I teen kan man vælge mellem mango, passionsfrugt, æble, litchi, honningmelon, fersken, lime og ananas - man vælger selv om den skal være kold eller varm. Gelekuglerne (popping boba) kommer som jordbær, appelsin, passionsfrugt, litchi og mango.
 
Min mor og jeg delte en kold lime te med mango- og litchikugler. Det var en spøjs oplevelse, især når kuglerne "popper" ud af sugerøret og ind i munden. Men klart noget jeg godt kunne fristes til at prøve igen. Moderen min var ikke just begejstret.
 
OBS: det er ikke alle bubble tea kugler, som er veganske. Nogle kugler er baseret på tapioca eller ager, mens andre er lavet på gelatine. Så husk at tjekke med det enkelte sted.
 
- Triangeln shoppingcenter, lige ved Triangeln station (St. Johannesgatan 3W)
 
 
- Man-fre: 10-20
- Lør-søn: 10-17
 



 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar