mandag den 16. september 2013

Spiseklub: Fiskafé

Fiskafé
- Jernbane allé 48, lige ved Vanløse st.
- Man: lukket
- Tir-lør: 11-21 (køkkenet lukker kl. 20)
- Søn: 11-19 (køkkenet lukker kl. 18)
- Hjemmeside

Sidst i august fik Vanløse en fisketar-café. På Jernbane allé 48, lige ved Vanløse station, ligger Fiskafé. Den er drevet af parret Charlotte og Bjarne Olsen. Caféen serverer primært økologiske mad, hvor det er muligt at få fiskeretter, vegetar eller veganer mad.

»Vi vil forsøge at servere alle retter i en veganer-udgave,« fortæller Charlotte. »På vinkortet vil der være økologiske vine, vi vil også have økologisk øl, sodavand og saftevand. Brødet kommer fra Det rene brød og grøntsagerne fra ROD på Nørrebro. Derud over vil der være salater, sandwiches, fish and chips. Og selv kaffen er økologisk fra Just coffee.« (link)

Det er et familieforetagende, bl.a. kan man på disken se den talentfulde datters værk, hvor hun har malet en flot hval. Foruden dette blev vi også serviceret af bedstemoren, som bl.a. serverede småkager.

I lørdags mødtes vi 13 grønne mennesker på caféen. Vi havde trukket nogle borde sammen og skabt et langbord midt i caféen. Vi ville alle sammen smage deres veganske retter, så bordet fik serveret både "fiskesteaks", "fiskeburger" og "fish'n'chips". Jeg valgte deres fish'n'chips, som bestod af pommes frites, "fiskestænger" og remoulade. Jeg synes smagen var rigtig udmærket. Det smager nok ikke helt af fiskestænger, men det smagte af hav og jeg var bestemt ikke utilfreds. De andre omkring bordet var også begejstrede for maden.

Det er en hyggelig lille og meget belejligt placeret café, som jeg nok også kommer til at besøge i fremtiden.

"Fiskesteaks" - man kan også bede om at få den panerede

Mine "fish'n'chips"

"Fiskeburger"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar