tirsdag den 24. september 2013

Kaput køleskab

Vores køleskab har været døden nær i længere tid. Jeg har måttet afrime det hen over sommeren! Det er så vidt jeg ved ikke meningen, at der skal være is i et køleskab. Vi har haft gulerødder i vand, som er blevet til een stor isklump og vi har haft mad, som er gået til, fordi der har været for varmt. Vores køleskab er åbenbart vægelsindet og har fortjent sin pension. Udfordringen ligger i, at vores køl/frys har en uhandy højde, hvilket begrænser udvalget betydeligt. Vi ønsker at lave køkkenet om inden for et par år, hvorfor vi har besluttet at lave en midlertidig løsning. Søndag fjernede vi overskabene, så der nu er plads til nye lækre køl/frys i en ordentlig højde. Det medfører, at der vil være en halvgrim løsning over køleskabet og fryseren i et par år, men til gengæld får vi dem vi gerne vil have. Efter lidt research på nettet viser det sig, at de er billigst hos Whiteaway, hvor man "slipper" med lidt over 12.000,-. Nu skal vi bare lige have arrangeret en levering hos en af Martins venner, som kan køre dem ti Sverige for os.

De er flotte, energivenlige, rummelige og mindre larmende. Det kan kun blive en succes - hvis vi præsterer at få dem presset ind (kryds fingre for os).



Beklager billedkvaliteten - de har sorte halvblanke overflader, som er ret fingerfedt-venlige
En fryser med plads til en masse havehøst og rester. Bonus med smart isskuffe, køleelementer i døren og så er det hele i skuffer - i stedet for hylder som vi har nu. Skuffer er så meget smartere, da tingene så ikke ligger og gemmer sig
Plads, plads og mere plads

Ingen kommentarer:

Send en kommentar