søndag den 11. august 2013

Dansk Vegetardag

Dansk Vegetarforening inviterer alle der interesserer sig for grøn mad og grøn tankegang til at deltage i dette års Dansk Vegetardag.

Dansk Vegetardag er opstået ved ønsket om at have et årligt arrangement i stil med International Vegetardag der ligger den 1. oktober hvert år, men lægge begivenheden på et tidspunkt hvor vejret i Danmark er mere mildt og venligsindet - dermed den sidste lørdag i august.

Du kan deltage som gæst eller du kan deltage med en stadeplads i forbindelse med din restaurant, forening/organisation, din butik, dit firma, som privat... - og du kan selvfølgelig deltage som frivillig hjælper hos Dansk Vegetarforening.
 
Der er brug for mange hjælpere. Som frivillig hjælper kan du feks. lave smagsprøver, dele materiale ud, stå med banner, mm.

Du møder op med dit stade-bord, pavillon/parasol, skilte, materialer og grønne smagsprøver på selve dagen, og finder en egnet plads efter "først til mølle princippet" og så går det som det plejer; dejlige timer i selskab med glade, nysgerrige mennesker og skønne dufte, smukke synsindtryk, god snak og masser af opskrifter, og tiden der flyver alt for hurtigt afsted.

Hvis du har lyst til at hjælpe os som frivillig på dagen, så tilmeld dig begivenheden på facebook, hvor du også kan tilmelde dig gruppen af DVF's frivillige.
 
Hvis du blot er nysgerrig, eller ikke har tid til at hjælpe til på dagen, vil jeg opfordre til, at man bare kigger forbi og får en snak, en smagsprøve og måske en folder.
 
Her kan du se billeder fra 2012 og 2011.
 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar