søndag den 28. juli 2013

Veganer frådertur i Malmø

For nogen tid siden lavede jeg en gruppe på facebook, hvor jeg tilbød at agere guide for en flok veganere i Malmø. Tanken var, at de mødtes i København og så tog til Malmø i samlet flok, hvor vi så skulle rundt på forskellige veganske steder og spise lækker mad. Omkring 22 meldte sig til og 12+2 børn mødte op på dagen. De fleste var en del af "den hårde kerne", men der var også et par nye hoveder med.

Vi startede dagen med juice på The Juice Bar, hvorfra vi gik videre til Kafé Agnez, hvor vi mødtes med 5 andre, som havde taget toget en afgang senere. På Agnez fik nogle brunch, andre sandwich og andre kage.

Herfra var vi en flok, som gik videre rundt omkring i Malmø, før vi gik videre til Tusind och 2 Restaurant, hvor vi fik lækre burgere. Efterfølgende gik vi videre til Astrid och Aporna, hvor vi købte is, som vi spiste på et nærliggende græsplæne. Så var vi lige et smut omkring Kao´s, hvor vi fik lidt at drikke. Vi sluttede af med shopping i Astrid och Aporna, hvor vi mødtes med den anden flok. Herfra tog en del hjem til det danske og så var vi en lille håndfuld, som tog videre til mit slot, hvor vi hyggede aftenen ud. De sidste blev først sendt afsted med bussen her til morgen.

Det var en skøn dag med virkelig skønne mennesker.



 
 
 
 


 
 


 



 
 
 
 



 




Der blev også købt ind til Dansk Vegetarforenings grillhygge i Fællesparken i næste weekend


 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar