tirsdag den 16. juli 2013

Et styks kværn til frø og kerner

Herhjermme bruger vi allerede en kaffekværn til hele krydderier. Som I måske har læst i nogle af mine tidligere indlæg, så er jeg på det seneste blevet mere opmærksom på hvad jeg spiser, især ift. vitaminer og mineraler. Jeg vil derfor nu dagligt tilsætte 1 spsk friskknuste hørfrø til min morgensmootie, for at få dækket mit omega 3 behov. Desværre tager frø og kerner nemt smag af krydderier, så det er en god idé, at have to kværne - en til krydderier og en til kerner/frø.

Jeg er ved at finde ud af hvor hurtigt hørfrøene harsker, når de er kværnet og derved bliver udsat for ilt. Måske køber jeg endnu en kværn, som kan stå på arbejdet, så jeg kan kværne friske hørfrø og først blande i smootien, lige når den skal drikkes. Jeg fortsætter reserachen.

Jeg fandt en Butler kaffekværn til 149,- i Føtex. Glæder mig til at prøve den i morgen tidlig.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar