onsdag den 20. august 2014

Der barsles

Jeg har nu haft barsel i omkring 3 uger. Tiden går hurtigt - min mand har haft ferie samtidig og har ugen her med, så jeg har ikke nået at "kede mig". Vi har generelt bare brugt ugerne på praktiske ting, hygge og en forlænget weekend til Bornholm. Alle møblerne til børneværelset er indkøbt og samlet - vi mangler stadig at sætte radiator, lampe og andre småting op, men jeg satser på, at vi bliver færdige i løbet af ugen. Jeg ved godt, at lillemanden ikke har noget at bruge værelset til det første lange stykke tid, men det betyder meget for mig, at få det gjort færdigt og klar til hans ankomst. Der kommer billeder så snart jeg er færdig :)
 
Her i weekenden har manden været af sted på herretur og jeg har haft besøg af min mor. Vi har kreahygget og været vældig praktiske. Der er blevet syet sengetøj - af de fire retrosæt jeg havde købt, passede kun eet til dynens størrelse, hmpf. Men med min nyindkøbte og meget elskede overlocker, var de hurtigt syet om. Der er også blevet lavet uro, suttesnore og barnevognskæde. Foruden kreahyggeriere har der også været tid til at lave mad til fryseren - ja, jeg er i god tid, men sådan er jeg altså. Der er indtil videre produceret 6 lasagner, 29 quinoadeller, 27 majsdimser, 32 (gæste)boller og 4 omgange risotto. Jeg vil også lave noget kage og andre ting, så der er til barselsbesøg - så er jeg sikker på, at jeg kan få god mad, selvom overskuddet antageligt ikke er det største den første tid med den lille.
 
Barnevognskæde med min mors hæklerier
Mad til fryseren
Suttesnor teamwork: min mor hækler og jeg syr - vi er selv godt tilfredse med resultatet
 
Hej overlocker - du er lidt besværlig at tråde, men nøj hvor jeg elsker dig (Bernina 700D spritny til 3.195,-)
En fin uro til puslebordet - igen med min mors hæklerier
Jeg er nu i 35+1 og der er 4½ uge til termin
 
 

2 kommentarer:

  1. Hvor er I seje dig og din mor! Heldig lille bebs :) Og lækkert med al den mad til fryseren ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak :) Ja det er dejligt trygt at vide, at fryseren er fyldt op med gode ting. I går fik de andre ting også selskab af en Rittersport kage :)

      Slet