søndag den 11. maj 2014

Rabarbersæsonen er i gang

Hvis ikke I har opdaget det, så vil jeg lige gøre opmærksom på, at rabarbersæsonen er i fuld gang. Jeg har allerede høstet de første par kg fra haven og planten er allerede kommet stærkt igen. Skynd dig at komme i gang, hvad med rabarberkage, rabarbersirup eller rabarberchutney? Man kan jo også fristes til at lave en omgang saft, som med en omgang kold danskvand, kan friske selv den mest grå forårsdag op.

 
Her blev der produceret en lækker rabarberkage, som blev serveret med soyaflødeskum og fortærret over 3 dage. Desuden blev der produceret sirup. Den blev dog lidt tyndere end sidste gang - jeg lod den nok ikke koge ind længe nok. Men den fungerer helt optimalt som koncentreret rabarbersaft, som giver en frisk og lækker drik blandet sammen med danskvand.


Husk at rense flaskerne før du hælder sirupen/saften på (kan gøres ved at overhælde dem med kogende vand

Ingen kommentarer:

Send en kommentar