søndag den 5. januar 2014

Bytte julegave og gavekort

Af min søde mor fik vi  bl.a. et gavekort til fiskefodbad i julegave. Min mand var dog ikke begejstret ved tanken og jeg fandt ideen rigtig god, men knap så veganervenlig. Vi var derfor i Bog&Idé i fredags, hvor vi byttede det til Ego Pictures. Det minder om de velkendte Ego spil, men i stedet for svarmuligheder har man billed-svarmuligheder. Det ser vi meget frem til at spille. Foruden det fik vi også to andre spil af hende i gave. Dejligt.

Vi fik også et gavekort til Magasin fra mandens bror og morfar og vi har her i weekenden været i to forskellige butikker for at tjekke udvalget ud. Vi har kun brugt omkring halvdelen af gavekortet, da vi fandt ud af, at det var mere end svært at blive enige om hvordan vores nye sengetøj skulle se ud. Det lykkedes os dog at finde et sæt sengetøj, som vi begge kunne enes om, men i Bilka - tak til far, hvor nogle af julegave pengene fra ham gik til det.

Vi fik et sæt vakum beholdere, som kan bruges til vores OBH Nordica vakummaskine. Man fylder beholderne ca. halvt op med en form for fødevare og så bruge vakummaskinen til at skabe vakum i beholderen - dette forlænger varenes holdbarhed. De er lavet i plastik, hvilket ikke er optimalt til sure eller varme fødevarer. Men detkan fx være oplagte til grøntsager der er tilovers fra aftensmaden og skal bruges et par dage senere.

 
Foruden dem fik vi købt en kagespade (nu når vi har det flotte mega musselmalet kagefad fra Royal Copenhagen) og en Kochblume. Jeg kender til det smarte grydelåg fra Luna Månebarns indlæg på sin blog. Kort fortalt, så er dets primære opgave at hindre dine ting i at koge over - og hvor mange af os har ikke prøvet at løbe ud til kartoflerne eller pastaen, blot for at konstatere at vandet allerede er brændt fast på kogepladen. Vi købte den lille version til 199 kr - og ja, havde der været andet end grå, havde jeg naturligvis købt det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar