søndag den 15. december 2013

Julemarked i Malmø

Weekenden har budt på julemarkeder i Malmø. Jeg var omkring Skt. Gertrud og Bondens marked. Jeg ville også have været omkring Mitt Möllan, men er stadig halvsløj, så havde ikke energi til mere. Men tjek nedenfor, hvad jeg alligevel nåede at så.

Julemarked på Sankt Gertrud
I denne her weekend, d. 14.-15. december, er der julemarked i den gamle middelalderkarré Skt. Gertrud, tæt på Malmø Centralstation. Inde i den hyggelige gård, bliver der solgt håndværksprodukter og mad mellem bindingsværksmurene. Jeg var derinde i går og der var mange fine ting. Mægtig hyggeligt med duften af bagværk og glögg, som diffunderede rundt og blev akkompagneret af live julemusik.
Bondens egen julmarknad 
Lørdag den 14. december var også datoen for Malmøs farmers’ market, Bondens egen julmarknad, som holder til på Drottningtorget, godt fem minutters gang fra Malmø Centralstation og kun et par hundrede meter fra Skt. Gertrud. Her sælges der primært økologiske produkter dyrket og produceret af lokale bønder. Markedet foregår året rundt. Tryk her for at finde en markedskalender.
 Ingen kommentarer:

Send en kommentar