lørdag den 5. oktober 2013

Grønkålspesto

Igen har Luna kreeret en lækker opskrift. Denne gang er det den sæsonaktuelle grøntsag, grønkål, som er i fokus. Jeg har rundt regnet ingen erfaring med grønkål, men denne her intro til den flotte grøntsag er helt ideel. Jeg ville også have prøvet hendes opskrift på grønkålschips, men jeg havde ikke alle ingredienserne. Jeg har lavet opskriften lidt om ift. hvad jeg havde i køleskabet, men kig også gerne forbi Lunas blog, for at se hendes opskrift.

- 50 g. grønkål
- 50 g. mandler
- 1 dl koldt vand
- 3 spsk olie
- saften fra en lille citron, ca. 2 spsk
- 3 spsk. gærflager
- 2 fed hvidløg
- 1 knivspids karry
- 1 tsk. havsalt

Det hele smides i en foodprocessor og blendes en en smuk, grov pesto.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar