mandag den 24. juni 2013

Gratis kogebøger fra Anima

Anima har netop udgivet en online grillbog. I starten af bogen beskriver de selv:

"Dette hæfte er fyldt med saftige og lækre grønne grillretter, som vil få dine tænder til at løbe i vand og inspirere dig til at komme ud og grille grønt hele sommeren! 
God fornøjelse med retterne - og tak fordi du vælger et grønt måltid, det er bedre for dig selv, miljøet og dyrene.
OBS: Denne online-kogebog er gratis og vi opfordrer dig til at sende den videre til alle dine venner og dele den på Facebook og via andre sociale medier!"

Jeg har ikke afprøvet opskrifterne endnu, men synes der er mange lækre opskrifter deri. Billederne er flotte og opskrifterne virker simple. Den byder på både grillretter, salater, desserter og drinks. Jeg kommer helt sikkert til at hive den frem flere gange i løbet af sommeren (har printet den ud og sat den i plastiklommer i et ringbind).


Når du alligevel er inde på Animas hjemmeside, kan jeg jo opfordre til, at du også downloader Grøn Glæde, som også er en gratis online kogebog. Den indeholder bl.a. ugentlige madplaner og er egentligt en udmærket startbog. Jeg synes bogen kommer lidt let omkring en del af opskrifterne (en del af opskrifterne bruger færdig-produkter), men må igen understrege at det er en rigtig udmærket begynderbog og en god nem intro til vegansk madlavning.
 


 
Vegetarisk vinter

"Nu er vinteren over os og julen står snart for døren - men hvordan ser vegetarisk vinter- og julemad egentlig ud? Det har vi kigget nærmere på og samlet de lækreste ideer i en helt gratis kogebog til dig og alle dine venner! DEL GERNE"

Du kan downloade den inspirerende kogebog med 40 lækre opskrifter her. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar