søndag den 29. maj 2011

Veg* Malmø

På St. Bededag var vi en håndfuld veggies, som tog rygsækkene på ryggen og køletaskerne under armen og drog nordpå. Formål: at spise. Resultat: fuldt opnået.

Vi startede dagen på Glassfabrikken. Det er en super hyggelig og billig café, som bemandes af frivillige arbejdere. Der er bl.a. ciabatta-sandwishes, fire forskellige toasts, burgere og milkshakes. Glassfabriken er udover at være en café også en kulturforening, som arrangerer sociale, kuturelle og politiske aktiviteter.

Photobucket

Efter at have nydt en lækker toast med "ost" gik vi videre til Is á Bella, som har et pænt udvalg af både rismælk- og sorbetis. Det er også muligt at få en milkshake med fx to forskellige slags is og rismælk. Jeg valgte rismælkis med blåbær og banan.

Photobucket

Da vi havde spist vores is gik vi videre til Astrid och Aporna, hvor vi handlede ind. Det er et vegetarisk supermarked, som du kan læse mere om i et andet indlæg.

Lige ved siden af Astrid och Aporna ligger New York Pizzaria, som har een vegansk pizza med "ost" og "kød". Sådan en delte vi, det passede lige med en slice til hver.

Photobucket

Vi sluttede vores overdådige frådetur på Eko Kafé Agnez, som er en økologisk café med den mest bedårende gårdhave. De har bl.a. suppe, brunch, sandwiches, varm kakao med veganske skumfiduser og sidst, men bestemt ikke mindst; et hav af veganske kager.

Photobucket

Malmø er helt sikkert et besøg værd hvad enten med er veg* eller ej.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar